Author Topic: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...  (Read 1040 times)

Offline CaptK

  • Fleet Admiral
  • Captain
  • ******
  • Posts: 414
  • Karma: 13
  • Arrrrr!!!
    • SailFar.net - Small Boats, Long Distances
Here's a thread for any comments regarding your input, thoughts, or issues with the newest software upgrade.

And here's to hoping there are none of the "issues" types of posts! :) Of course, if there are - we'll get to them ASAP.

Enjoy! :D
« Last Edit: May 01, 2016, 07:10:02 PM by CaptK »
My other car is a sailboat.

sailFar.net
Small boats, Long distances...

Offline Bob23

  • I'm a mean and selfish curmudgeon! - Bob23
  • Fleet Admiral
  • Commodore
  • ******
  • Posts: 6097
  • Karma: 113
  • All men die; few men really live.
Re: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...
« Reply #1 on: May 01, 2016, 02:12:10 PM »
Thanks for all the work you put into running this thang! Mucho apprechiato. Is there any change to the procedure for posting photos?
Indebted to you,...Bob23

Offline tmw

  • Captain
  • *****
  • Posts: 238
  • Karma: 7
Re: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...
« Reply #2 on: May 01, 2016, 04:10:37 PM »
Looks kind of fancy, with a splash of additional color

I personally like the low overhead site, and this upgrade is consistent with that.  There are some websites that cause my browser to crawl or crash (excessive javascript from excessive marketing), and this is far from that.

Thanks for making it work!

Offline GeeW

  • 2nd Watch Helmsman
  • *****
  • Posts: 113
  • Karma: 4
Re: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...
« Reply #3 on: May 01, 2016, 04:15:22 PM »
I have just tried it and image attachment still works in the original manner.

Gordon

Offline ChuckD

  • 2nd Watch Helmsman
  • *****
  • Posts: 119
  • Karma: 5
  • Sailing WA's Olympic Peninsula
Re: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...
« Reply #4 on: May 01, 2016, 08:31:35 PM »
Looks pretty fantastic - thank you!
s/v Walt Grace (CP16)
Sequim, WA

Offline brackish

  • Commodore
  • ******
  • Posts: 2179
  • Karma: 55
  • Arion
Re: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...
« Reply #5 on: May 02, 2016, 07:24:28 AM »
Really like it.  Changes are not so extreme that it would require a long getting familiar with period for we old folks.  Has a nice look.  THANKS

Offline tmw

  • Captain
  • *****
  • Posts: 238
  • Karma: 7
Re: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...
« Reply #6 on: May 02, 2016, 08:47:16 AM »
one thing that is missing is the "New" button.  Instead, for me, it shows an empty missing graphic:

The link is http://cpyoa.geekworkshosting.com/forum/Themes/default/images/english-utf8/new.gif which goes to a 404 Not Found page.

It kind of threw me off, since I normally click the "New" button to skip over previously read messages, and being a "broken" image, I haven't been clicking on it, although it does still work like normal.

Offline CaptK

  • Fleet Admiral
  • Captain
  • ******
  • Posts: 414
  • Karma: 13
  • Arrrrr!!!
    • SailFar.net - Small Boats, Long Distances
Re: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...
« Reply #7 on: May 02, 2016, 05:58:30 PM »
one thing that is missing is the "New" button.  Instead, for me, it shows an empty missing graphic:

It may be  that your browser is trying to load that from cache (history), and if so , it should clear up on its own for you.

Mine looks like this - are those the "New" buttons you are referring to?
My other car is a sailboat.

sailFar.net
Small boats, Long distances...

Offline frank

  • Captain
  • *****
  • Posts: 362
  • Karma: 15
  • small boats....somewhere
Re: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...
« Reply #8 on: May 02, 2016, 07:58:47 PM »
THANKS Kurt!!!

Now even a dumb butt like me can post pictures easily!!!

You 'da man' !!!!
Small boats: God's gift to young boys and older men

Offline fried fish

  • Foredeck Crew
  • *****
  • Posts: 57
  • Karma: 2
Re: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...
« Reply #9 on: May 02, 2016, 10:05:56 PM »
I wish that when viewing a post, the most recent comment would be at the top instead of the bottom.
Is it possible to reverse and be new to old instead of old to new?
Is it just me?
Just thinking.....
Fred

Offline Salty19

  • Fleet Admiral
  • Commodore
  • ******
  • Posts: 2406
  • Karma: 38
Re: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...
« Reply #10 on: May 03, 2016, 12:32:14 AM »
Kurt-Thank you for getting the software issues fixed!!!

Fried Fish,

To get the most recent posts at the top, Click Profile, then account related settings.

You’ll see a modify profile link in orange.  Click on this, then click “look and layout preferences”.
You’ll see an item that says “Show most recent posts at the top”.  Click the checkbox, then click change profile at the bottom right.  Done.

"Island Time" 1998 Com-pac 19XL # 603

Offline BruceW

  • Commodore
  • ******
  • Posts: 731
  • Karma: 10
Re: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...
« Reply #11 on: May 03, 2016, 07:43:40 AM »
Looks really good!
Bruce Woods
Raleigh: WR 17
New Bern: CP 23

Offline tmw

  • Captain
  • *****
  • Posts: 238
  • Karma: 7
Re: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...
« Reply #12 on: May 03, 2016, 11:58:08 AM »
It may be  that your browser is trying to load that from cache (history), and if so , it should clear up on its own for you.

Mine looks like this - are those the "New" buttons you are referring to?

I don't think it's part of the cache.  Here is a screenshot showing the "missing" button:


Offline Jon898

  • 2nd Watch Helmsman
  • *****
  • Posts: 112
  • Karma: 5
  • Dabchick - Picnic Cat #64
Re: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...
« Reply #13 on: May 03, 2016, 03:41:09 PM »
one thing that is missing is the "New" button.  Instead, for me, it shows an empty missing graphic:

The link is http://cpyoa.geekworkshosting.com/forum/Themes/default/images/english-utf8/new.gif which goes to a 404 Not Found page.

It kind of threw me off, since I normally click the "New" button to skip over previously read messages, and being a "broken" image, I haven't been clicking on it, although it does still work like normal.

Just as an FYI, I have the same issue (using Safari).  Cleared the cache/history/cookies and it still does it.  Not really a problem per se, as the "fake question mark button" still works as intended, but it is a shame when you made the rest of the site nicer (thanks for that, by the way).

Jon

Offline kickingbug1

  • Commodore
  • ******
  • Posts: 1809
  • Karma: 23
  • CLR sailor
Re: 5-1-2016 | Forum Software Upgrade | Comments? Input? Post here...
« Reply #14 on: May 03, 2016, 04:12:09 PM »
great work thanks so much
oday 14 daysailor, chrysler musketeer cat, chrysler mutineer, com-pac 16-1 "kicknbug" renamed "audrey j", catalina capri 18 "audrey j"